MENU

Grafisk design, visuel identitet og tryksager

Hos Vizuall er vi hamrende gode til at udvikle visuelle identiteter. Og det siger vi naturligvis med al ydmyghed. Visuel identitet, herunder et gennemdesignet logo, er et af vores hjertebørn, fordi vi ved, hvad en slagkraftig og gennemført visuel identitet kan gøre for at løfte din forretning.

Den visuelle identitet er jeres førstehåndsindtryk. Det er jeres logo, farvevalg, typografi og skrifttyper, fotostil,  designstil… Alt det, der med første øjekast giver et indtryk af, hvad I er for en virksomhed. Den visuelle identitet skal udstråle jeres brand, jeres DNA og jeres værdier. Og så skal den være gennemgående i al jeres materiale. Uanset hvor kunderne møder jer, skal I både være troværdige og til at genkende. En visuel identitet kan strække over et logo, en komplet brevlinje, annoncering, webdesign, emballage, foldere, brochure og meget mere.

Logoet er det bærende

Logoet er noget af det vigtigste i jeres kommunikation. Det skal underbygge jeres DNA og være designet til at fungere på alle medier og i flere forskellige størrelser. At designe et logo, der fungerer i mange år, er både en kunstnerisk og kreativ proces. Der skal grundige overvejelser til, før I beslutter jer for et logo. Som de grafiske nørder, vi er, har vi kæret os for alle de små designvalg, der skal til for at udvikle et logo, der også fungerer i morgen.

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Tryksager – det nye sort

Skal du gøre noget særligt ud af din grafiske præsentation, er det i dag ved at være sådan, at en tryksag kan noget helt unikt. Det at du kan stå med et slutprodukt fysisk i hånden, er ved at være en saga-blot. Men netop derfor bør du overveje at gå den vej.

Hos Vizuall har vi over 20 års erfaring i at udarbejde tryksager til ethvert formål. Alt fra visitkort og løsblade til rapporter, omslagsmapper og storformattryk. You name it.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

En visuel identitet og et veldesignet logo kan være med til at styrke din position, branding og markedsføring, men det kan måske virke en smule uoverkommeligt at starte op på projekt ”ny identitet”. Vi er specialister i at udvikle visuelle identiteter. Hvis du går med tanken, men ikke aner hvor du skal starte, så lad os hjælpe dig!