Få dit budskab klart igennem ved hjælp af grafisk design

Som et kreativt bureau ved vi, hvor vigtigt et værktøj grafisk design er, især når vi taler om formidling af budskaber og virksomhedens visuelle identitet til dine kunder – både eksisterende og potentielle. Dit visuelle udtryk er med til at understøtte din virksomheds mission og vision, hvor hver og et element af det grafiske design skal skabe forståelse hos målgruppen.

Sagt med andre ord – de valg, der tages i processen, har en stor indflydelse på hvordan din målgruppe betragter dig, og hvilket lys du sætter dig selv i.

Ligeledes er det et utroligt godt værktøj til at formidle større mængder af tekst, så læseren ikke drukner i mængden af tekst. Dette gør sig gældende på trykte og digitale medier (hjemmesider, sociale medier, brochurer, emballagedesign, visitkort og meget mere.)

Et eksempel vores arbejde med grafisk design

Grafisk design, der afspejler din forretning og skaber genkendelighed

Vække dine kunders interesse

Det handler om at skabe blikfang ved første øjekast – og så skal det bare se godt ud! Grafisk design kan hjælpe med at skabe øjeblikkelig opmærksomhed, hvor øjnene stopper op og undersøger nærmere.

Ensrette dit visuelle udtryk

Din virksomhed. Dit brand. Det er vigtigt at holde den røde tråd gennem alle indsatser – også grafisk. Vi ensretter alt fra visitkort til messematerialer og SoMe-opslag, så det passer sammen med det udtryk du ønsker for dit brand.

Kommunikere dine budskaber

Man afkoder grafik hurtigere end tekst, da det er lettere for øjnene at opfange. Du kan ikke forvente at målgruppen faktisk læser, det du skriver, men vi kan grafisk facilitere tekster, så de vigtigste budskaber får mest opmærksomhed.

Formidle det komplekse og skabe forståelse

Komplekse emner kan lettes ved brug af grafik, således det er nemmere for målgruppen at forstå. Grafer, tegninger og animationer er gode redskaber til at formidle det, som normalvis tager lange tekster at beskrive.

Som dit designbureau er vi specialister i at udarbejde grafisk design, der passer til netop din målgruppe og som matcher din fysiske og digitale forretning.

Vi sætter en stor ære i at behandle målgrupper og udtryk med forskellige tilgange og visuelle udtryk, for at skabe de bedste resultater for dig, der fungerer på trykte og digitale løsninger. Blandt andet arbejder vi med Emotionelle Kundetyper®, som er et strategisk værktøj, hvor vi retter blikket mod kunderne og de emotionelle faktorer. Her opnår vi en bedre forståelse for, hvad der får dem til at foretage et køb. Dette gør at vi har mulighed for at skabe det bedste resultat for dig!

Når grafisk design bliver til kreative animationsvideoer på de digitale kanaler

Når vi snakker om grafisk design og visuel identitet, så er det ikke kun trykte medier og stillestående grafikker vi har i tankerne. Videoer og animationsvideoer er et godt værktøj at tage i brug i en digital strategi, når du skal brande din virksomhed på blandt andet sociale medier og infoskærme. Ved at anvende animationsvideoer rammer du flere af din målgruppes sanser med det samme – med en kombination af lydeffekter, billeder og ord kan du formidle dit budskab på en anderledes og spændende måde på de digitale kanaler.

Vi er specialister i logoer og visuelle identiteter og sørger for, at elementerne spiller sammen

Logo

Logoet er det, som kunderne rent visuelt forbinder med din virksomhed.

Grafik

Grafiske elementer skaber en rød tråd. Et grafisk element omfatter såvel forme, figurer og farver.

Farver

Farver er ikke bare farver. Det handler derfor om at vælge farver, som harmonerer med din virksomheds værdier.

Valg af fonte

Ligesom farver skal valget af fonte og skrifttyper også matche med din virksomheds værdier.

Strategisk sparring om grafisk design, logo og visuel identitet

Vi har gjort det nemt for dig at arbejde sammen med os. Vores proces består af fire enkle trin – vi klarer det hårde arbejde og udarbejder et grafisk og responsivt design, som matcher din mission og vision. Og så kan du læne dig tilbage og fokusere på din virksomhed.

Opstartsmøde

På opstartsmødet snakker vi om hvordan vi bedst muligt får dit budskab til at skinne igennem ved hjælp af grafisk design, så vi er sikre på at ramme målgruppen. På mødet forventningsafstemmer vi samt “ser hinanden an” – du skal føle dig tryg i at samarbejde med os.

Forslag på retninger

Vi går i gang med at skitsere og designe forslag til dit grafiske design – og herefter præsenterer vi dig for en eller flere grafiske retninger. Det arbejde vi laver her er på baggrund af snakken til opstartsmødet, hvor vi har fået en bedre forståelse for, hvordan din visuelle identitet skal strikkes sammen.

Grafisk produktion

Så snart du har godkendt den grafiske retning, går vores uddannede grafiske designere i gang med at udarbejde materialet. Her går vi blandt andet ind og kommer med forslag til alt lige fra tryksager, emballagedesign, digitalt design, grafik til sociale medier og meget mere.

Korrektur

Intet kommer ud før du har godkendt det. Vi inddrager dig i beslutningerne om det endelige resultat, og retter til så det passer til dine ønsker og behov – vi binder ikke knude på det grafiske materiale, før du er tilfreds. Dit visuelle udtryk skal afspejle din virksomhed, og det er vigtigt, at du kan se dig selv i det.

Ta’ fat i os – vi er specialister i at kommunikere dine budskaber!

Med Vizuall som dit professionelle designbureau er du sikret en tæt dialog og rådgivning omkring, hvordan vi kan løfte din virksomhed og øge din markedsværdi med grafisk design – i trykte medier og på digitale platforme.

Som et kreativt digitalt bureau sørger vi for, at dit visuelle udtryk bringer fokus på dine værdier, så dine kunder får indsigt i dine ydelser. Vi laver skræddersyede løsninger, ensretter dit udtryk og vækker målgruppens interesse med målrettet og effektivt grafisk design.

Kontakt os for en personlig dialog om, hvordan du kan få dit budskab til at skinne klart igennem ved hjælp af grafisk design, som er tilpasset dig og din forretning.

Elisa Grauenkjær

Direktør & grafisk rådgiver

+ 45 91 23 06 86

elisa@vizuall.dk