Markedsføring via branding

Som dit lokale kreative bureau er vores mission at bringe fokus på dig og din forretning. Det gør vi blandt andet ved at bruge begrebet branding, hvor jeres kerneværdier markedsføres gennem en levende og stærk fortælling, hvor du altid vil være top-of-mind hos dine nuværende og potentielle kunder. Her gør vi brug af historiefortælling og en personlig visuel identitet til at formidle dine brandværdier, blandt andet på din hjemmeside og sociale medier.

Vi tænker strategisk, sørger for at din forretnings identitet skinner igennem og giver dit brand personlighed.

Branding, hvor du er top-of-mind

Dine kunder er bevidste om dit brands tilstedeværelse. De ved, hvad du står for, og hvad du kan tilbyde. Derfor vælger dine kunder dit brand og dine brandværdier.

Strategisk branding og personlighed

Der er en tydelig rød tråd gennem alle indsatser. Det gør, at dit brand virker gennemarbejdet og fremstår mere attraktivt, personligt og professionelt overfor kunderne.

Konkurrere på andet end pris og at tjene penge

For stærke brands skal brandværdierne være tydelige, på et marked, hvor ydelser ligner hinanden. Dit brand og visuelle identitet er værdifulde konkurrenceparametre.

Spark gang i brandværdierne med et personligt samarbejde omkring din markedsføring

Vi har forsøgt at skitsere, hvordan vores arbejdsproces oftest ser ud når vi snakker om branding, og hvad de enkelte trin består af – alt sammen som tilpasses efter din forretnings ønsker og behov. Fælles er, at vi sætter rammen for møderne, så det bliver nemt for dig at deltage, hvor vi sammen skaber stærke brandværdier.

Opstartsmøde

På opstartsmødet taler vi om, hvad branding kan gøre for din virksomhed, og hvordan det kan være med til at skaffe potentielle kunder. Mødet er vigtigt, da vi kan forventningsafstemme og mærke hinanden. Du skal føle dig tryg ved at overlade din branding opgave til os.

Workshop

Vi begynder det strategiske arbejde. Denne del af processen er workshopbaseret, og det betyder, at vi her har brug for din viden om forretningen. Vores opgave er at hive al vigtig viden ud af dig, så vi kan omsætte og bruge det til branding af din virksomhed så du kan tjene penge.

Strategisk retning

Når vi er enige om den strategiske retning, præsenterer vi det færdige resultat. Vi er altid lydhør, hvis du har justeringer til brandværdierne. Herefter modtager du en stærk fortælling, som du frit kan bruge som guide for dit fremtidige arbejde.

EKSTRA: Eksekvering

Efter at have landet brandpositioneringen aktiverer vi branduniverset. Det kan fx være, at jeres brande skal overføres til et nyt logo, en visuel identitet, en tryksag eller en hjemmeside. Vi hjælper med, hvordan du selv kan sætte fokus på den nye brandfortælling.

Et stærkt brand er din vej til succes

Din virksomhed er allerede et brand. Men måden, hvorpå du kan påvirke kundernes og medarbejdernes opfattelse af din virksomhed, er ved at benytte strategisk branding og kommunikere dine brandværdier.

Ved at være bevidst om, hvordan kunden opfatter din virksomhed i dag, og hvordan du ønsker at kunden eller medarbejderen skal opfatte virksomheden, kan du arbejde strategisk med din kommunikation og employer branding og give brandet mere personlighed.

Dit brand er resultatet af:

Det du siger

Du ved det sikkert, men dit brand bliver påvirket af det, du fortæller. Det kan fx være virksomhedens arbejdsområder, værdier, visioner og historie.

Det du viser

Alt det visuelle, som har relation til dit brand, påvirker den samlede brandopfattelse. Det kan såvel være logo, sociale medier og hjemmeside, som arbejdstøj og firmabiler.

Det du gør

Måske ved du det ikke, men måden du handler på, påvirker også opfattelsen af brandet. Det kan omfatte alt fra tonen mellem kollegaer til, hvordan man opfører sig overfor kunder.

Det andre siger

Det er ikke kun det, du selv siger og gør, som har betydning for opfattelsen af dit brand. Brandet påvirkes nemlig også i høj grad af, hvad andre fortæller om det.

Optimer opfattelsen af dit brand med strategisk branding

For at opnå en optimal opfattelse af dit brand er strategisk branding afgørende. Det kræver, at du har et klart værdisæt og har taget stilling til, hvilke kerneværdier du vil markedsføre. Ved at udvælge en specifik målgruppe kan du øge gennemslagskraften og styrke dit brand ved at formidle dine værdier på en mere målrettet måde. På den måde skinner dine kerneværdier igennem og giver et stærkt indtryk hos din målgruppe.

Så hvis du ønsker at kommunikere dine kerneværdier effektivt og skabe en stærk forbindelse med dine kunder, er strategisk branding vejen frem.

Hav et tydeligt værdisæt

Som virksomhed skal du have taget stilling til, hvad dine kerneværdier er, før du kan kommunikere og agere ensrettet som brand.

Vælg din målgruppe

Du kan og skal ikke ramme alle. Dit brand opfattes mere relevant, når du retter din kommunikation mod de personer, som har en potentiel interesse.

Kend dine konkurrenter

Hvis kunderne skal kunne adskille dit brand fra konkurrenterne, må du undersøge hvem dine konkurrenter er, og hvordan I kan adskille jer fra dem.

Meningsfuld eksekvering

Opfattelsen af dit brand styrkes, når du aktivt bruger dine værdier og indsigterne om målgruppe og konkurrenter i alt, hvad du foretager dig.

Branding af virksomhed: Incendium

Oplev den corporate branding proces Incendium gennemgik sammen med os.

Incendiums logo

“Vi igangsatte et samarbejde med Vizuall om en rebranding af Incendium, som resulterede i et grafisk facelift og en tydeligere brandfortælling. Vi blev mere konkrete i vores kommunikation – og tog nogle strategiske valg om at gå ind på nye markeder. Med stor succes!

I dag er vi blevet købt af det norske selskab Bliksund, og jeg er overbevist om, at det arbejde Vizuall hjalp os med har været en medvirkende årsag til, at da Bliksund kiggede på os, fik de øje på et professionelt firma med en sund virksomhedskultur. Det at have et visuelt udtryk og en professionel kommunikation ud mod markedet, ser jeg som en væsentlig del af den professionalisering og modning, som den vi har været igennem.”

– Thomas Baun, Bliksund

Kontakt mig for ethvert spørgsmål om branding!

Hos Vizuall står vi altid til rådighed til at hjælpe dig med at opbygge et stærkt brand og derved øge din markedsværdi.

Vi er dit lokale brandbureau, der har dig og din forretning i fokus – vi garanterer dig løsninger med personlighed, som styrker din virksomheds tilstedeværelse online og sætter den strategiske retning gennem målrettet og effektiv kommunikation.

Ta’ fat i os for en personlig snak om, hvordan vi med strategisk branding og kommunikation kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Lisbeth Sørresiig Alling

Art Director

+ 45 92 72 88 89

lisbeth@vizuall.dk