MENU

BRANDING

Vi er digitale konceptudviklere, der kan hjælpe dig med at omsætte dine ideer til håndgribelige, visuelle løsninger. Derfor laver vi aldrig ‘bare’ et logo. Et logo er en del af et brand / koncept, som skal være med til at virkeliggøre dine forretningsidéer og ambitioner. Sammen med din hjemmeside, din marketing, dine sociale medier, dine værdier, din ‘tone of voice’ og meget andet. Hvis du er klar til at tage næste skridt, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig fra idé til visuelt forretningskoncept

Vi tager gerne roret på din kreative idéproces. Vi hjælper med at styre, hvornår du skal kaste alle dine ideer op i luften, og hvornår du skal vælge at gribe nogle af dem igen. De fleste er gode til at få ideer, men mange har svært ved at tage næste skridt. “Jeg har en god idé, hvad så nu?”. Her holder vi hånd i hanke med din idéproces, så vi i fællesskab kan bevæge os mod hovedopgaven: At gøre din idé til et visuelt og levedygtigt forretningskoncept, som du kan gå videre med ud mod den målgruppe, som vi sammen har fundet frem til.

Vi skubber dig fra snak til handling

Lad os sige det med det samme: Vi er ikke forretningsudviklere. Vi er til gengæld dem, der flytter din næste forretning ud af hovedet og ind i virkeligheden. Vi pakker den ind i glitter og gavebånd, og får den til at leve både online og offline. Vi laver prototyper og mock-ups, så du kan se, hvordan dit koncept kan komme til live i virkeligheden. Vi tester og prøver af og polerer, så dit koncept står funklende klar til at møde verden.

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 89
eller email: lisbeth@vizuall.dk