Samarbejde med lokalt andelsselskab

Thy-Mors Energi er et lokalt andelsselskab, der spiller en aktiv lokal rolle i udviklingen af vores lokalsamfund i Thy og på Mors.

Vores arbejde med Thy-Mors Energi er i tæt samarbejde, og med gensidig sparring. Samarbejdet er startet med udviklingen af en ny hjemmeside, men har sidenhen budt på et væld af opgaver af forskellige karakter.

Kategorier: Branding, Hjemmeside, Tryksag

Kunde: Thy-Mors Energi

Elisa ved Thy-Mors Energi
Vizuall / Cases / Thy-Mors Energi

Lone Munk

“Vi har været enormt tilfredse med samarbejdet med Vizuall omkring udviklingen af nyt website til Thy-Mors Energi.

Et projekt som dette kræver et tæt samarbejde mellem bureau og virksomhed, og i hele udviklingsfasen har vi haft en tæt dialog og modtaget yderst professionel rådgivning fra hele teamet i Vizuall.

Projektet blev derfor også et helt naturligt springbræt til yderligere samarbejde om flere opgaver, og Vizuall er i dag en foretrukken samarbejdspartner for Thy-Mors Energi”

– Lone Munk, Brandmanager, Thy-Mors Energi

Ny hjemmeside

Den nye hjemmeside favner strategien og kernefortællingen for deres andelsselskab. Både i indhold, opbygning og sprog er der fokus på, hvad Thy-Mors Energi gør – og ikke mindst, hvorfor de gør det. Så man som andelshaver lettere kan gennemskue, hvad Thy-Mors Energi står for og arbejder med. 

De smukke billeder på hjemmesiden er taget af Mette Johnsen og hjemmesiden er udviklet i Umbraco.

Udsnit fra hjemmesiden

Udrulning af visuel identitet

I et løbende samarbejde med Thy-Mors Energi har vi udrullet deres visuelle identitet på en lang række produkter på tværs af platforme og medier.

Vi har lavet alt fra grafisk illustration af koncernstrukturen til roll-ups, plakater, flaskelabels, emballagedesign til VR-briller, skabeloner til brevpapir og powerpoint mm.

Årsmagasiner

Thy-Mors Energi udgiver hvert år et årsmagasin, med det formål at fortælle om Thy-Mors Energi’s aktiviteter i det forgangne år.

Samarbejde under tidspres

Årsmagasinet skal udkomme hurtigt efter det nye år, og det sætter opgaven med at fremstille et magasin under tidpres. For at imødekomme deadline, arbejder vi opsætning i kladder og udkast mens Thy-Mors Energi sideløbende kan arbejde på indhold. Det har den sideeffekt, at der kan være sparring undervejs i processen – og det gør slutresultatet bedre.

Se magasinerne her:

Magasiner forsider

Årsmagsiner 2019, 2020, 2021

Årsmagasin 2021

Årsmagasinet for 2021 blev gentænkt i et nyt format. Det blev mere grafisk opstillet og meget mindre teksttungt.

Michael Lyhne

Jeg vil anbefale Vizuall til virksomheder, som har brug for at kommunikere noget komplekst på en simpel måde

– Michael Lyhne, Leder af innovation og kommunikation ved Thy-Mors Energi

“Vores samarbejde med Thy-Mors Energi taler 100% ind i vores formål om at vækste og udvikle lokale virksomheder i lokalegnen, da dette tapper ind i Thy-Mors Energis “Altid et lokalsamfund i udvikling”

Elisa, Direktør

Elisa Grauenkjær

Direktør & grafisk rådgiver

+ 45 91 23 06 86

elisa@vizuall.dk