Dit lokale webbureau
– vi designer dit digitale visitkort

Hos Vizuall er du garanteret et professionelt webbureau som samarbejdspartner – vi brænder for at vækste din virksomhed gennem online markedsføring. Det betyder, at når du vælger os får du en hjemmeside, der formidler dit brand og visuelle identitet, som er let at bevæge sig rundt på, ser godt ud og giver et professionelt udtryk overfor eksisterende og nye kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere. I tæt dialog med dig, skræddersyer vi din hjemmeside, så den passer til netop din virksomhed – helt uden binding.

Vi designer professionelle hjemmesider, hvor du er garanteret:

Tæt dialog

En af vores specialiteter er tæt samarbejde. Vi tror på, at de bedste resultater sker, når vi arbejder sammen. Derfor kan du undervejs altid kontakte netop dén person, der sidder med din hjemmeside.

Ingen binding

Med en hjemmeside fra os, er du ikke bundet af nogle aftaler. Når først din hjemmeside er i luften er det din, og derfor betaler du kun for hosting og evt. service- og eller cookieaftale. Vores hjemmesider er altid uden binding.

Oplæring

Når din hjemmeside er færdig, tilbyder vi dig oplæring i, hvordan du selv kan rette i siden. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os efterfølgende, hvis du har nogle retteler eller tilføjelser til din hjemmeside.

Hele pakken

Vores samarbejdspartnere inden for diverse kanaler inden for online markedsføring, eksempelvis SEO og Google Ads samt vores in-house fotograf står altid klar til at hjælpe med at fuldende din hjemmeside.

Vi skræddersyer netop dén hjemmeside,
du har brug for

Ny hjemmeside – unikke løsninger

Hos os kan du få en unik hjemmeside, der er bygget op fra bunden. Det betyder, at du selv har indflydelse på hjemmesidens design og opbygning.

Ny hjemmeside – pakkeløsninger

Vi har tilrettelagt tre forskellige pakkeløsninger, der særligt henvender sig til iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, som har brug for hurtigt at komme online.

Et professionelt webbureau, der tager dig med gennem hele processen

Samarbejdet med os, består af en fire-trins-proces, hvor vi klarer alt det hårde arbejde med udviklingen af din nye hjemmeside, så du kan fokusere på dig og din forretning.

Opstartsmøde

Vi mødes for at tale om de ambitioner, ønsker og behov, du har omkring den nye hjemmeside. Vi gennemgår hele processen og sørger for at vi lærer alt om din virksomhed, så vi bedst muligt kan udarbejde et digitalt visitkort, der passer til dig og din forretning.

Udvikling

Når vi har fået de informationer, vi skal bruge, går vi i gang. I denne proces kan du bestemme, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker at være involveret. Vi sørger for at give din virksomhed et professionelt udtryk online, således den samtidig matcher din visuelle identitet.

Korrektur

Vi inkluderer to korrekturrunder eller flere i tilbuddet, hvor du kan byde ind, hvis noget f.eks. skal ændres eller tilføjes – intet lanceres uden din endelige godkendelse. Vi vil ikke kun lave professionelle hjemmesider, vi vil også sikre tilfredse kunder.

Lancering

Den færdige hjemmeside overdrages til dig, så det nu er “dit projekt”. Herudover tilbydes du oplæring i, hvordan du bruger hjemmesiden. Vi gør en stor ære i at give dig den rette overlevering, så du føler dig tryg i at styre hjemmesiden og dens indhold selv.

Michael Lyhne

Vi har en umiddelbar adgang til eksperterne, og vi ved, hvem vi skal have fat i. Det gode er, at vi bare får tingene løst! Der er en justdoit mentalitet, hvor vi får eksekvereret hurtigt.

– Michael Lyhne, Leder af innovation og kommunikation ved Thy-Mors Energi

Pernille

Jeg vil anbefale alle at få lavet en hjemmeside hos Vizuall. Min fornemmelse er, at de kan rumme både store og små virksomheder. De er meget professionelle i deres tilgang til arbejdet, og tager sig tid til, at forstå kundernes behov. Jeg kan hurtig ringe til dem, for de står klar med forslag og kreative ideer, der passer til mig og min butik.”

– Pernille Tophus, Butiksindehaver – Chokoladekurven

”Vi skulle have en ny hjemmeside og blev varmt anbefalet Vizuall. Opstartsmødet med dem gik så godt, at vi bare måtte springe til. Vi er meget tilfredse – de har lyttet til de forslag og ideer vi havde, og der var plads til ændringer under hele processen.

Vi har fået et skræddersyet resultat, som var lige det vi ønskede os.  Jeg kan bestemt anbefale Vizuall til andre, der skal have lavet en professionel og brugervenlig hjemmeside. ”

– Andreas Kimergård, Skoleleder hos Klitmøller Friskole & Børnehus

Eline Øland Frøkjær

Vores behov for en moderne hjemmeside, der ikke blot formidler vores forretning og kompetencer på en professionel måde, men også er brugervenlig, er blevet opfyldt takket være Vizuall!

Hele processen har været præget af et godt samarbejde, effektiv kommunikation og hurtig ekspedition. Jeg kan varmt anbefale Vizuall til alle, der ønsker at opgradere deres eksisterende hjemmeside.

– Eline Øland Frøkjær, Indehaver af Tandlægerne Snedsted

”Hjemmesiden jeg har fået lavet i samarbejde med Vizuall er simpel og overskuelig for mine kunder. Jeg føler at de behov jeg har haft til min hjemmeside, er blevet opfyldt og at jeg hele vejen igennem har været involveret i processen.

Jeg vil stærkt anbefale andre at få lavet deres hjemmeside hos Vizuall. De går meget op I at det de leverer, giver værdi for mig som kunde. Har jeg brug for hjælp, er det dejligt at kunne komme i direkte kontakt med en medarbejder som kan hjælpe mig”

– Pernille Kristensen, Indehaver/Frisør hos Pernille K

Vi skaber professionelle hjemmesider, der giver værdi for dig og dine kunder. Hør hvordan!

Når du vælger Vizuall som dit webbureau, får du en loyal samarbejdspartner – vi er specialister i at udarbejde professionelle hjemmesider. Vi tager udgangspunkt i din forretning, visuelle identitet og kunder, hvorefter vi skaber et digitalt visitkort til dig, som er med til at understøtte din online markedsføring.

Som et kreativt og professionelt webbureau sørger vi for, at din hjemmeside repræsenterer din virksomhed, hvor dine kunder nemt og hurtigt kan få et overblik over dine ydelser og værdier. Uanset størrelse, skræddersyer vi din hjemmeside og give den et professionelt udtryk.

Kontakt os for en personlig snak om hele processen samt en dialog om, hvilke fordele du får med et digitalt visitkort.

Peder Schjødt-Pedersen

Digital chef & seniorrådgiver

+ 45 92 72 88 99

peder@vizuall.dk