Lad animationsvideoer fortælle dine budskaber til målgruppen på en effektiv måde

En video eller animeret video er et godt digitalt værktøj til at fange og fastholde målgruppens opmærksomhed. Ved at anvende animationsvideoer i din markedsføring kan du formidle dine budskaber hurtigt og effektivt. Med en kreativ, engagerende og spændende storytelling kan du gøre det nemmere for målgruppen at huske og forstå dine budskaber.

Animationsvideoer er en effektiv metode til at kommunikere alt lige fra de komplekse ideer til simple budskaber – alt sammen på en underholdende og professionel måde.

Med afsæt i din virksomhed og i tæt samarbejde med dig, udarbejder vi en eller flere animationsvideoer, som kan anvendes i din markedsføring. Animationsvideoer har potentialet til at optimere din markedsføringsindsats, og vi står klar til at hjælpe dig med at indfri det potentiale med et unikt resultat.

Tydelig formidling af budskaber med animation

Når du får lavet animationsvideoer hos os, er du garanteret en tryg proces, hvor du er med hele vejen – fra idegenerering til sidste korrektur. Vi sørger for, at materialet er af høj kvalitet og at det formidler dine budskaber på en professionel måde, så det passer til dig og din virksomhed.

Et klart budskab

Animationsvideoer med et klart budskab

I tæt samarbejde med dig beslutter vi, hvad der skal fortælles med animationsvideoen. Det er vigtigt at have et klart budskab, så målgruppen ikke er i tvivl om, hvad der kommunikeres.

Storyboarding

Storyboard og ideudvikling

Animationen skitseres gennem storyboards og kreativ ideudvikling. Vi skriver ned, hvad der skal siges og hvilke billeder, der passer ind. På den måde kan vi planlægge animationsvideoen, før vi begynder på det tunge arbejde.

Animere

Design og produktion af et unikt resultat

Når først storyboardet er på plads, animerer vi den valgte storytelling, hvor der tilføjes lydeffekter, tekst, effekter og grafik, der alt sammen passer ind i din virksomhed. Hvis der skal tilføjes et speak på din animationsfilm sørger vi også for dette.

Redigere video

Korrektur af din endelige video

Inden arbejdet afsluttes og de endelige animationsvideoer færdiggøres skal du godkende materialet. Du inddrages i den sidste korrektur, hvor vi retter til og tilpasser videoen. Vi står klar til at rådgive dig gennem hele processen.

Animationsvideoer er et effektivt redskab til kommunikation i ALLE brancher

Uanset hvilken branche du befinder dig i, kan du uden tvivl anvende animationsvideoer i din markedsføring. Det er udelukkende et spørgsmål om måden hvorpå budskabet bliver præsenteret. En af de største fordele ved animationsvideoer er deres evne til at formidle komplekse ideer på en enkel og god måde. Ved at bruge visuelle metaforer, illustrationer, lydeffekter og animationer kan du effektivt forklare abstrakte koncepter, produktfunktioner eller tjenesteydelser på en måde, der er let fordøjelig for dine kunder. Dette hjælper med at fjerne forvirring og sikrer, at dit budskab når frem til modtagerne klart og tydeligt.

Vi bruger Vizuall i flere sammenhænge, og blandt andet i forbindelse med en animationsvideo til at forklare et komplekst emne. Processen fra idé over storyboard til det endelige produkt var god og med konstruktive dialoger undervejs. Animationsvideoen blev vellykket, og vi har siden løbende haft opgaver, der er løst i et godt samarbejde

– Jakob Hedegard Madsen, Forretningsudviklingsdirektør Sparekassen Thy

Animeret video eller filmet video?

Vi bliver ofte spurgt, hvad det er, der gør animationsvideo så speciel, og hvorfor det er bedre end almindelig video? Det ene er umiddelbart ikke bedre end det andet, men vi er fortalere for animationsvideoer når det komplekse skal formidles.

Konkurrencen på det digitale marked er hård, da der konstant kæmpes for opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at skille sig ud i sin markedsføring. Det der gør animationsvideoer unikke er, at de formår at fastholde opmærksomheden hos dine kunder på få sekunder.

Hjernen og øjnene reagerer positivt på kombinationen af farver, tekst, lyd, illustrationer, storytelling og effekter – animationsvideoer har netop evnen til at vække følelser og skabe en stærk forbindelse til dine kunder.

Uanset om du ønsker at introducere dit brand for en ny målgruppe, forklare komplekse produkter eller tjenester, eller bare skabe en mindeværdig markedsføringskampagne, er animationsvideoer svaret. Med deres evne til at fange opmærksomhed, forklare komplekse ideer og vække følelser er animationsvideoer en nøglekomponent i enhver moderne markedsføringsstrategi.

Vi er her for at hjælpe dig med at udforske potentialet af animationsvideoer og skabe visuelt imponerende indhold der er til at forstå.

Video eller animation?

Motion graphic, explainer video og branding video

Der findes flere typer animationsvideoer, og typen afhænger af det budskab du skal formidle. Vi laver både motion graphic, explainer videoer og branding videoer – og vi kan med garanti lave en animationsvideo til dig!

Motion graphic

Motion graphic er små korte videoer, hvor der kombineres animation, grafisk design og visuelle effekter for at skabe en levende og engagerende oplevelse. Motion graphic kan f.eks. tilføjes til filmet video, hvor man visualiserer et navneskifte. Det giver videoen en kreativ og dynamisk dimension.

Explainer video

Explainer video kan bruges som infografiske videoer, der formilder et budskabet med animeret grafik. Uanset om det er på din hjemmeside, sociale medier eller præsentationer, hjælper explainer videoer med at forenkle information og øge forståelsen.

Branding video

En branding video er en kraftfuld måde at formidle dit brands identitet og værdier på. Ved hjælp af visuelle elementer kan I fortælle jeres WHY og mission så kunder husker det, og herved differentierer brandet fra konkurrenterne. Det er en god og anderledes måde at markedsføre sin virksomhed på.

Lad os hjælpe dig med at visualisere dine budskaber med animationsvideoer!

Vi er din professionelle og kreative samarbejdspartner, hvor vi ved hjælp af kreative animationer formidler dine budskaber og værdier. Alt sammen som et led i at øge din virksomheds markedsværdi samt kendskabet til dine ydelser.

Med en animationsvideo sørger vi for at bringe fokus på specifikke målsæninger. Vi sørger for, at animationen designet ud af fra din visuelle identitet, således der er en rød tråd gennem alt dit materiale.

Kontakt os for en personlig snak om, hvordan du bedst muligt får dit budskab ud ved hjælp af animationsvideoer. Vi står klar til at udarbejde en plan og materialer, der passer til dig og din forretning.

Elisa Grauenkjær

Direktør & grafisk rådgiver

+ 45 91 23 06 86

elisa@vizuall.dk