Kommunikation

Hvad er kommunikation, og hvorfor er det vigtigt for din virksomhed? Kommunikation er afgørende for at opnå forretningsmål, da du med den rette kommunikationsstrategi kan levere overbevisende budskaber, tiltrække målgruppens opmærksomhed, styrke forholdet til din målgruppe og dit brand.

Effektiv kommunikation kombinerer professionalisme og kreativitet, uanset om det er på din hjemmeside, sociale medier eller trykte materialer. Hos Vizuall arbejder vi seriøst på at kommunikere dine budskaber både internt og eksternt. Vores professionelle kommunikatører samarbejder tæt med dig for at skabe en kreativ og funktionel kommunikationsstrategi, der passer til din virksomhed og dens historie.

Et tæt samarbejde skaber den rigtige kommunikation

De mest effektive kommunikationsstrategier er dem, hvor hele virksomheden kan se sig selv i – altså der, hvor medarbejderne er stolte af at være og hvor kunderne tydeligt ser virksomhedens professionalisme og troværdighed. Derfor er du en vigtig brik, når din kommunikationsstrategi skal udarbejdes. I fællesskab sætter rammerne for møderne, så du nemt kan deltage, hvor du i tæt samarbejde med os kan sætte ord på din kommunikationsstrategi.

Opstartmøde

På et opstartsmøde er det vigtigt for os at danne et overblik over din virksomhed og den historie du gerne vil have fortalt. Her lærer vi hinanden at kende – det er vigtigt for os, at vi føler os trygge ved hinanden fra start til slut.

Workshop

Her danner vi os et overblik over, hvor vi skal starte – altså hvilke indsatsområder, der skal arbejdes på. Her har vi brug for din viden om forretningen, så vi kan lave den bedste kommunikationsstrategi for din virksomhed.

Kommunikativ retning

Når vi først er blevet enige om, din kommunikative retning, præsenterer vi dig for den kommunikationsstrategi, som vi mener passer bedst til din virksomhed. Her kan du altid justere, hvis du har ændringer.

Eksekvering

Den kommunikative retning er landet, og nu skal vi kigge på din interne og eksterne kommunikation – formidling på hjemmeside, sociale medier, presse og trykte materialer etc. Vi hjælper med, hvordan du bedst kommer i gang.

Her er vi for alvor eksperter!

Copywriting

Det handler om at formidle teksten, så målgruppen fanger, hvad du vil sige – og det gøres med kreativ tekstforfatning (copywriting). Vi hjælper dig med at implementere tekster, der konverterer i din markedsføring. Med andre ord – vi skriver tekster til dig, der skaber værdi.

Sociale Medier

LinkedIn, Facebook og Instagram kan alt fra organiske opslag til annoncer. Vi hjælper dig med at udarbejde et årshjul, skrive opslag, tilføje grafik/billeder/videoer, planlægge og opsætning. Men en kontinuerlig og professionel plan for dine sociale medier sikrer er du sikker på at blive set og hørt!

Hjemmesider

Når eksisterende og potentielle kunder bevæger sig rundt på din hjemmeside, er det vigtigt, at der er en rød tråd gennem alle tekster. Det giver nemlig et professionelt og korrekt billede af din virksomhed. Vi sørger for at indholdet passer til den strategiske retning og historiefortælling, der er besluttet.

Et klart budskab

Nyhedsbreve

Den nemme vej til at markedsføre sig DIREKTE i kundernes indbakke. Vi hjælper dig med alt fra idegenerering, tekster, grafik, opsætning, planlægning til udsendelse. Efter hvert nyhedsbrev modtager du de resultater nyhedsbrevet har genereret, som bruges til at fintune indholdet til næste udsendelse.

Et klart budskab

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser har en god værdi når man har en nyhed, som fortjener at blive fortalt mere detaljeret. Vi hjælper dig med at skrive en pressemeddelelse fra bunden, hvor vi fortæller lige det du gerne vil have ud. Efterfølgende står vi for distribueringen af nyheden ud i medierne.

Udnyt dit fulde potentiale og differentier dig

Når vi snakker om professionel kommunikation er der flere forskellige retninger at gå. Det kan være alt lige fra opslag på sociale medier, annoncering, presseindsatser, trykte materialer, stillingsopslag til optimering af hjemmesider. Nedenfor kan du møde nogle af de virksomheder, som allerede har ændret deres kommunikative retning, for bedst muligt at udnytte deres fulde potentiale og differentiere sig fra resten af markedet.

Vi er eksperter i troværdig og professionel kommunikation

Hos Vizuall mestrer vi kunsten af troværdig og professionel kommunikation. Vi er drevet af en målrettet ambition om at skræddersy den perfekte kommunikationsstrategi til netop din virksomhed og dens behov. Vores engagement sikrer en omhyggelig og professionel udførelse, hvor vi ikke blot formidler dine budskaber, men også sørger for, at de rammer plet hver eneste gang.

Med en dyb forståelse for diverse målgrupper og kundetyper samt en palette af kreative kommunikationsmetoder, kan du med sindsro overlade enhver kommunikationsopgave til os.

Vores mål er at bringe dine budskaber ud på en troværdig og professionel måde, der garanterer det optimale resultat.

Kontakt os for en personlig snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at strømline din kommunikation – både internt og eksternt.

Stefanie de Wolff Tonsgaard

Content Creator

+ 45 91 23 06 87

stefanie@vizuall.dk