Få dit budskab klart igennem ved hjælp af grafisk design

Et godt produkt kræver et iøjnefaldende emballagedesign. Emballagen kan ofte kommunikere budskabet om produktet mere direkte end selve produktet. Derfor kan det være en god ide at få et designbureau med på vognen, når du har nye emballager, du ønsker at præsentere for forbrugerne på den rigtige og mest effektive måde.

Vi er med dig gennem hele processen

Vi tager dig trygt og sikkert gennem hele designprocessen, hvor vi stræber efter at forstå dit koncept så godt som muligt, inden vi vælger de visuelle virkemidler, der skal til for at kommunikere egenskaber og fordele ved netop dit produkt. Det gør vi med design i høj kvalitet, som altid er med til at bygge et udtryk, der signalerer professionalisme og er med til at skabe tillid og troværdighed i kommunikationen fra dit brand.

Eksempler på emballagedesign

Få professionel hjælp til konceptudvikling af dit emballagedesign

Uanset om du har brug for at optimere eller iterere et eksisterende design eller skal bruge godt emballagedesign, der er skabt fra bunden og opfylder alle krav fra forbrugerne – så tag fat i os. For her hjælper vi dig personligt med at fange forbrugernes opmærksomhed gennem din emballage på en måde, der giver mening for dig og din øvrige markedsføring.

Vizuall arbejde

Vi stiller skarpt på din virksomheds DNA og får din emballage til at afspejle din mission og vision

Vi er et designbureau, der tager dit brand og dit design alvorligt. Derfor skal du vælge os, hvis du ønsker, at din emballage skal kommunikere så effektivt som muligt til målgruppen. For os handler arbejdet med at designe god emballage til et bestemt produkt i høj grad om at finde ind til kernen af virksomhedens DNA og finde frem til, hvad det er for en medfølgende følelsesmæssig værdi, som forbrugeren køber med, når de tager et af dine produkter ned fra hylden.

Vizuall arbejde

Vores tilgang bygger på en grundig forståelse for dit produkt

Først når vi kender målgruppens behov for at købe noget, der ligger inden for dit koncept, kan der tages højde for designet. Vi har stor erfaring og høj faglighed og vil rådgive dig om hvilken retning, du skal gå med designet til din emballage. Men du skal naturligvis også være med på den kreative vogn. Derfor sørger vi for hele tiden at give dig indsigt i designprocessen, så vi sikrer os, at vi hele tiden er på rette spor.

Vizuall arbejde

Professionelt emballagedesign med kvalitet

I mere end 10 år har vi hjulpet virksomheder med vidt forskellige produkter med at få et værdiskabende emballagedesign, som har været med til at øge kendskabsgraden og skubbe salget i den rigtige retning. Derfor er vi sikre på, at vi med vores kreative forståelse og grafiske flair er i stand til at skabe et øget fokus på dine produkter.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe godt design til din emballage

Hvad end du har brug for private labels, forskellige emballager til fødevarer eller stilfuldt emballagedesign til et helt tredje produkt, så designer vi emballagen til dig med elementer, der ræsonnerer hos din unikke målgruppe.

Det kræver, at vi får en indledende snak om, hvad godt emballagedesign er for dig. Er du klar til at gå videre i processen efter vores uforpligtende opstartsdialog, så sørger vi for at skabe en rød tråd gennem hele den fortælling, der er i dit produktunivers, din emballage og dit markedsføringsmateriale.

Elisa Grauenkjær

Direktør & grafisk rådgiver

+ 45 91 23 06 86

elisa@vizuall.dk