Websites og webshops

Hos Vizuall er et af vores største områder at udvikle brugervenlige, responsive og gennemtænkte websites (hjemmesider) og webshops med flot og unikt design. Din hjemmeside er dit virtuelle håndtryk med kunderne. Vi designer og udvikler din hjemmeside, så du kommunikerer og inviterer. Og vi gør dig synlig, så dine kunder kan finde dig. At siden er responsive betyder at den er mobil- og tablet venlig.

Vi udvikler vore hjemmesider i WordPress og Umbraco CMS, men er også stærke i andre kendte cms systemer.

Desuden tilbyder vi SEO arbejde (søgemaskineoptimering), opsætning af Google produkter samt samspil med de sociale medier, sådan at den besøgende får en god og professionel oplevelse når de søger vores kunder op.

Udvid dit marked med en brugervenlig webshop og spar omkostningerne til butikslokaler. Vi hjælper dig med at gøre din butik online, så dine kunder føler sig velkomne og får lyst til at købe dine varer.

Det er super vigtigt at du fra starten gør op med dig selv, om du har lyst til at drive en webshop, med alt hvad det indebærer. Alt lige fra at tage imod ordrer, pakke ordrer og sende dem afsted samt følge op på salget med re-marketing.
Vi kan hjælpe dig godt i gang her 🙂

Kontakt Elisa Grauenkjær på tlf. 20 89 06 86, for en uforpligtende snak om en ny webshop, eller andre af vores mange digitale løsninger.

For en mere nørdet snak, kan du evt. ringe til Lars Saaby Nielsen på tlf. 61 30 40 50.

Vizuall.dk – webbureau og reklamebureau.
Se mere i vores portfolio

Back to Top