Norliv – website

Projektbeskrivelse

Vizuall har udarbejdet et nyt website til Norliv, som er et søsterselskab af Norsk Hytte Udlejning, eller rettere Nordisk Hytte Udlejning, som selskabet netop har skiftet navn til – i kraft af sine nye aktiviteter i Sverige.
Valget af leverandør til websitet for Norliv, faldt ejeren af Nordisk Hytte Udlejning helt naturlig, eftersom Vizuall har været deres tætte samarbejdspartner på markedsføringen gennem de seneste år.

Norliv hjemmesiden er bygget i WordPress – og er nem og ligetil at opdatere for personalet hos Norliv. Sitet er responsivt, hvilket betyder, at det er optimeret til både desktop, mobil og tablet. Desuden ligger der SEO-modul på siden.

Sådan udtaler kunden om Vizuall:

“Vizuall har hjulpet os i gang med vores nye grafiske profil for et par år siden, hvor vi fik en grafiker udstationeret fra Vizuall fast i 10-20 timer pr. uge for at ændre profil på kort tid – inden indsalgs-perioden.

Derefter er alt gået slag i slag – og vi bruger nu Vizuall til stort set alt indenfor grafik, sociale medier og rådgivning herom – således vi selv kan tage over herpå. Desuden har de det seneste år kørt Adwords kampagner og SEO for os, som har vist sig at være en stor succes hos vore destinationer. Det er målbart og kan lynhurtigt give en indikation af, om destinationen sælger hos os – eller ikke gør.

Vi er især rigtig glade for den tætte tilknytning til Vizuall. Det er rart at have med et lille bureau at gøre, hvor den personlige relation er i højsædet!

Alt i alt er vi rigtig glade for vores samarbejde med Vizuall.”

Lars Møller,

Adm. direktør / indehaver, Nordisk Hytte Udlejning og Norliv

Projektdetaljer

Kunde: Norliv

Tags: Hjemmesider

Gå til
Back to Top