celfon

Projektbeskrivelse

celfon har valgt Vizuall som deres reklamebureau. Derfor har vi nu udviklet deres nye website, hvilket vi er meget stolte over! Teleselskabet celfon er landsdækkende med rødder i Thy. De ved, at deres kunder er forskellige, og derfor laver de skræddersyet telefoni – præcis til dig.

For celfon var det meget vigtigt, at der blev skabt et brugervenligt system som kunne perfome på alle platforme og især på mobiltelefonen. Derfor er websitet bygget op omkring metoden “mobile-first”.

For Vizuall var det vigtigt, at få skabt celfon en genkendende identitet. Vi udviklede blandt andet en farvegradient, med inspiration fra celfons nuværende farver. Gradienten bruges på nogle af celfons billeder, så man som kunde aldrig er i tvivl om, at det er celfon der er afsenderen.

“Hos celfon drømte vi om en ny og smart hjemmeside, som ikke bare skulle være magen til alle de andre hjemmesider. Vi ville gerne have en hjemmeside, som både fortalte hvem vi er, hvad vi laver og hvad vi tilbyder. Og det skulle være på et let tilgængeligt sprog, så vi nemt kan forklare, hvad vi kan tilbyde af telefoni til erhvervslivet. Men vores største ønske var at få en hjemmeside, som er let tilgængelig på mobiltelefoner.

Så udfordringer og ønsker havde vi nok af… og Vizuall tog fat på opgaven med stor interesse og professionalisme. Vizuall brugte meget energi og tid på at sætte sig ind i vores forretning, så de på bedste vis kunne få vist vores identitet på hjemmesiden. De har både arbejdet med tekster, spændende farver på billeder og flot opsætning på både pc og mobil.

Vi har altid oplevet venlige medarbejdere hos Vizuall, og vi har fået en hurtig og god service. Vi er meget tilfredse, og er stolte af vores nye hjemmeside.”.

– Karina Dam Sørensen, celfon

Projektdetaljer

Tags: Hjemmesider, Visuel identitet

Back to Top