Balanca

Projektbeskrivelse

Vizuall har udarbejdet navn, logo, identitet, hjemmeside og tryksager for Balanca, som er en lille coachingvirksomhed, der primært arbejder med stressramte.

Virksomheden drives af to dygtige coaches, Lene og Jannie.

 

Navnet:

Navnet ”Balanca” er inspireret af ordet balance, som går igen i mange af de ting der arbejdes med, når det omhandler stress-behandling. Vi har valgt at ændre ordet balance til balanca, for at gøre det til navn, der er let at sige, har et enkelt udtryk og som skaber en ro.

 

Payoff:

Et simpelt payoff der uddyber ordet ”balanca”, og beskriver, hvad virksomheden tilbyder. “Et liv uden stress”

 

Logoet:

Navnet i sig selv giver logoet en ro, bogstaverne står flot sammen, og skaber en god balance.

Skrifttypen i logoet er designet specielt til dette navn, og har nogle afrundede hjørner, der ikke gør logoet for kantet. De lige linjer og geometriske former er med til at give logoet en professionel og enkel fremtoning.

Symbolet er et abstrakt symbol på ro og balance.

Tankerne bag det er, at den lille cirkel forestiller et hoved, og den yderste cirkel er to arme der mødes på midten. Et Symbol for en krop i balance. Men symbolet er stadig abstrakt nok til at det ikke er åbenlyst.

At symbolet er i symmetri giver også en god balance, og man kan få en reference til ”peace” symbolet med den lodrette linje og cirklerne.

Vi har valgt denne abstrakte tilgang for at give virksomheden sit eget personlige udtryk. Et mere genkendeligt symbol ville andre også kunne tage ejerskab på.

Farverne er alle i forskellige blå toner der fungrer godt sammen. En farvepalette der skaber en ro og en professionel tilgang til tingene.

 

Website:

Hjemmesiden balanca.dk er udviklet i WordPress, og opfylder til fulde de krav kunden har til en god enkel og præsentabel hjemmeside.

 

Bestil tid online

Sitet indeholder et booking-modul til online tidsbestilling.

 

Fotos: Suna Borggaard, PhotoCare Thisted

Projektdetaljer

Kunde: Balanca

Tags: Hjemmesider, Tryksager, Visuel identitet

Gå til
Back to Top