MENU
Facebook, Linkedin og Instagram

LAD OS STÅ FOR DIN ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

Uanset om dit mål med at være på Facebook er at sikre trafik til din hjemmeside, køb i din webshop eller et større kendskab til dit brand, kan vi hjælpe dig med din annoncering på Facebook, Instagram og Linkedin. Vi har værktøjerne til det, og vi deler gerne med dig.

 

Effektiv og segmenteret markedsføring

De sociale mediers indtog på annoncemarkedet - med Facebook i front - har betydet at muligheder for at annoncere segmenteret og præcist er blevet både nemmere og billigere. Via de annonce-systemer som Facebook, Instagram og Linkedin stiller til rådighed, kan vi finde de målgrupper, der er relevante for jer og herfra effektivt og præcist markedsføre jeres produkter. Facebook kender sine medlemmer rigtig godt og ved at segmentere på fx alder, køn, geografi, interesser og internetadfærd bruger du dine annoncekroner målrettet og uden at skyde med spredehagl.

ANNONCETYPER OG INDHOLD

De sociale medier tilbyder et væld af annoncetyper, og som almindelig bruger kan det være vanskeligt at gennemskue, hvilke annonceringsmuligheder, du skal benytte for at få de bedste resultater. Du skal opsætte de mest optimale målgrupper for din annoncering, og du skal tage stilling til om du eksempelvis vil bruge en leadgenereringsannonce, en karrusel, begivenhedssvar, billeder eller video. Via splittest kan vi opsætte forskellige annoncer og på en billig og effektiv måde teste, hvilke annoncer, der giver dig de bedste resultater til den lavest mulige pris. Vi kan hurtigt analysere os frem til om en karruselannonce eller en videoannonce giver dig det bedste afkast afhængig af dit budskab og formål med annonceringen.

Facebook er også
kundeservice og support

Facebook spiller en større og større rolle i kontakten med kunderne. I dag er det lige så normalt at kontakte en virksomhed via Facebook, som det er at gå ind på en hjemmeside og finde en emailadresse. Facebook giver gode muligheder for kundeservice og support og er en hurtig og effektiv adgang til en direkte dialog med dine kunder. Vi hjælper dig gerne i kontakt med de helt rigtige mennesker, som vi skal konvertere til betalende kunder i din forretning.

Få likes og følgeskab fra de rigtige personer

Tiden hvor det handlede om mange likes er forbi. I dag handler det om kvaliteten af de likes, du får. Hvis vi forestiller os, at du sælger fodboldudstyr, så hjælper det nok ikke så meget at have 5.000 fans, som kun interesserer sig for golf. Eller, hvis din virksomhed opererer i Danmark, så får du ikke meget gavn af at have 5.000 likes fra Kina. Præcis ligesom relevans er vigtigt for Google Adwords, så er relevans lige så vigtig for Facebook, Instagram og Linkedin. Du får noget ud af de sociale medier, hvis du skaber relevant indhold overfor de personer, der har interesse i din virksomhed. Du skal ha’ fat i dem, du kan engagere og som gider interagere og dele dit indhold videre til de rigtige personer, der ikke kender til dig endnu.

BRUG DE SOCIALE MEDIER TIL AT SKABE TRAFIK

Annoncering på Facebook, Instagram og Linkedin er et rigtig effektivt værktøj til at skabe trafik til din hjemmeside. Der findes et væld af integrationer, så du fx kan annoncere med dine webshop-produkter direkte på Facebook. Eller du kan få tilmeldinger til dit nyhedsbrev, få folk ind og se dit udsalg eller bede om at blive kontaktet. En af fordelene ved de sociale medier er, at det er dig, der styrer, hvad det skal koste. Det er muligt at lave gode effektive kampagner for få penge, og med ordentligt opsatte kampagner kan du nå i mål uden at budgetterne stikker af. En af de andre store er, at du kan måle dine resultater og se præcist, hvad du har fået ud af din investering. Du får statistik, demografi og mange andre ting omkring de mennesker, der har set eller klikket på din annonce, og al den gode data gør, at du kan lave en endnu bedre annonce næste gang. Du kan endda spore disse og evt. oprette nye kampagner, som kun henvender sig til dem, som klikkede på den første kampagne eller som besøgte din hjemmeside.

Lad os hjælpe dig

Uanset om du har en Facebook firmaside, administrerer en Facebook Gruppe eller annoncerer på Facebook, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har den nødvendige ekspertise og vi hjælper gerne dig til at opnå de resultater som du ønsker. Og vi træner dig gerne hen ad vejen således, at du selv opnår den nødvendige ekspertise.

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk