MENU

HJEMMESIDER

Hvis I er nået frem til, at tiden er inde til et nyt website, så har I formentlig været længe undervejs i jeres overvejelser. Tit kan det at få et nyt website virke som et uoverskueligt projekt, der bliver udskudt, indtil I pludselig står på den anden side og tænker “det skulle vi ha’ gjort for længst”.

Måske synes I jeres nuværende hjemmeside er svær at finde rundt på eller bare lidt grim og gammeldags at kigge på. Måske savner I nye funktioner. Måske vil I bare gerne ha’ at hjemmesiden først og fremmest udstråler det, I er og ikke noget, I var engang. Uanset behovet for et nyt website står vi klar til at hjælpe. Og vi foreslår, I starter med det visuelle…

Vi har ingen standard-hjemmesider

Hos os er der ikke noget, der hedder en standard-hjemmeside. Vores kunder er forskellige, så det er vores løsninger selvfølgelig også. Vi sætter os ind i din forretning og laver en grundig research på din branche, inden vi giver os i kast med en løsning. Vi kommer ikke til at hive et hyldevareprodukt op af hatten første gang vi mødes, til gengæld lover vi dig en troværdig og gennemarbejdet løsning, der passer til dit behov. Og så er det vigtigt for os at understrege, at du som udgangspunkt altid selv har ejerskabet over dit website.

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 61 71 90 80
eller email: anton@vizuall.dk

Kontakt:

Vi starter med formålet

Det indledende møde bruger vi først og fremmest på at afklare, hvilke formål din nye hjemmeside har. Skal den blot fremvise medarbejdere, kontaktdata og lidt let information? Eller skal den hverve kunder, vise cases, nyheder og lignende? Her finder vi også ud af, hvad du selv vil bidrage med, og hvad du forventer, vi skal stå for. Et sitemap, tekstforfatning, billeder, video, animation, SEO og så videre, er alle elementer, der skal styres i den rigtige retning.

Wordpress, UMBRACO eller specialudvikling?

Vi udvikler primært vores websites Wordpress. Vi laver altid en vurdering fra projekt til projekt, hvad der giver mest mening at benytte i forhold til jer og jeres økonomi, kravsspecifikationer og behov for fleksibilitet.
Enkelte gange kan det give mere mening for kunden, at vi kaster os over Umbraco CMS, hvilket er et mere komplekst system – men med mange muligheder for eksempelvis integration, specialudviklede features osv.

Brugervenlighed

Vi har vores øjne rettet på brugerne, når vi designer nye hjemmesider. Vi har fokus på, at de ikke smutter fra jeres website, fordi de ikke kan finde det, de leder efter, at overskrifterne er misvisende eller de sidder med et forvirret indtryk af jeres site. Vi designer efter, at flest mulige brugere gør det I gerne vil have dem til - at lægge ting i kurven, at udfylde en kontaktformular eller andet. Det kalder vi UX-design (User eXperience). Vi tilbyder en UX analyse, som vil blive udgangspunktet for de designmæssige valg, vi i fællesskab træffer for jeres website. På den måde sikrer vi, at brugerne interagerer mest hensigtsmæssigt med jeres website. Her anbefaler vi også, at I afsætter tid til en grundig testfase, hvor en håndfuld udefrakommende brugere, i den rette målgruppe, benytter systemet og tester, om det lever op til det forventede. På den måde har vi mulighed for at fange fejl og mangler.

Visuel identitet

Jeres grafiske elementer; logo, farver, skrifttype, design - det er det første, brugeren møder på jeres website. Det er det førstehåndsindtryk, I giver, og det er her I signalerer, hvilken type virksomhed, I er - jeres DNA. Hvis I ikke har fået givet jeres visuelle identitet et løft i lang tid, er en ny hjemmeside en oplagt anledning til at få frisket udseendet op, så I viser, at I følger med tiden.

Lyst til at vide mere?

Vil du i gang med din nye hjemmeside, eller er du blot nysgerrig efter at vide mere? Så er vi klar til at besvare dine spørgsmål.

KONTAKT OS PÅ: 20 89 06 86