MENU

Online markedsføring

Vi siger det ærligt! Vi ved meget, men ikke alt. Og det vi ikke ved nok om, det erkender vi – og søger ekstern hjælp hertil.

Det gælder bl.a. online markedsføring, hvor vi derfor har allieret os med en række professionelle samarbejdspartnere, der agerer vores forlængede arm.

De kan hjælpe dig med at håndtere din virksomheds online markedsføring, så I kan fokusere på kerneområderne i jeres forretning i stedet. Alt i alt giver det både en bedre omsætning og flere timer frigivet til alle de ting i er gode til – og skal leve af.

 

Det vi (Og VORES SAMARBEJDSPARTNERE) kan:

Adwords/SEM: Vores samarbejdspartner er ekspert i at optimere Google Adwords løsninger, således at vi via særligt udvalgte nøgleord kan målrette dine annoncer og øge sandsynligheden for, at de helt rigtige kunder lander på din hjemmeside og ikke på dine konkurrenters hjemmeside. Med Adwords kan du ramme specifikke målgrupper, så du får mere trafik til din hjemmeside – hvilket også gerne skulle resultere i øget omsætning.

Facebook: Facebook er uden tvivl den mest brugte sociale platform, hvor allerflest mennesker dagligt er til stede. Dermed er det også den platform, hvor de fleste potentielle kunder befinder sig. Din virksomhed har sikkert en Facebook side, hvorpå I kommunikerer med de folk der befinder sig på Facebook. Vi kan hjælpe jer med at drifte denne side med alt lige fra opslag til annoncering.

Linkedin: Dér hvor Facebook kommer til kort mht. at nå potentielle kunder, dér kommer LinkedIn oftest ind i billedet. Det er ikke alle målgrupper man kan nå via Facebook. I de fleste tilfælde så kan disse målgrupper og segmenter nås på LinkedIn. På samme måde som Facebook kan vi sørge for at holde liv i jeres LinkedIn firmaprofil. Vi laver en årskalender til jer som er tilpasset jeres behov og eventuelle lokale arrangementer. Vi kan hjælpe jer med at indsamle indhold, lægge indhold online og lave opfølgning på resultaterne af kampagnerne. Vi kan hjælpe jer med at annoncere på LinkedIn, finde de helt rigtige målgrupper og rette annoncerne mod disse. Det kan være rigtig svært at få hul igennem på LinkedIn. Med vores hjælp og et godt samarbejde kan vi få prikket hul igennem og skabe resultater via LinkedIn.

SEO: Ved hjælp af SEO kan din virksomhed komme til tops i dine kunders Google søgninger. Undersøgelser viser at over 70% af alle klik på google søgninger foretages på de 3 øverste søge-resultater. Vi kan hjælpe dig med at nå til tops på Google, og samtidigt lære dig, hvordan du selv kan gøre en forskel.

B2B-leadgenerering: Drop kold canvas og kom i gang med den digitale kunderejse, der skaber valide leads.

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk