MENU
Brandbureau i Nordjylland
– i hjertet af Thisted

Vizuall

…er et brand- og designbureau i Thy – eller reklamebureau, om du vil. Vi arbejder med branding. Og strategisk kommunikation. Og konceptudvikling. Og grafisk design. Og web.

Vi designer logoer, visuelle identiteter, tryksager, bildekorationer, tekstforfatning, hjemmesider og alt derimellem. Og så arbejder vi og vores samarbejdspartnere med målbar digital markedsføring. 

 

Vi har ikke fødderne solidt plantet i den jyske muld, for vores branche kræver, at vi hele tiden bevæger os. I stedet går vi i et roligt tempo rundt i klitterne i Thy og skaber løsninger, der driver vores kunder fremad. Vi startede med at lave små, grafiske genistreger og i dag laver vi også alt det udenom. Vi hjælper både med stort og småt.

 

Et ord er et ord

Med Vizuall får du en ærlig og effektiv samarbejdspartner. Se på os som din drømmekollega. Sådan en du stoler på, hvor du ved, du er i trygge hænder, og hvor du ved, at et ord er et ord. Altid.

Vi er digitale og visuelle håndværkere

Vizuall består af nørdede hoveder, der er håndværkere til fingerspidserne. Vi giver dig kreative, grundige og gennemarbejdede løsninger, der lever op til dine ønsker og behov, uanset om det er en ny visuel identitet, hjemmeside eller webshop. Vi har både øje for detaljen og det store overblik fra helikopteren. Og så er vi grundige. Ikke på den der grå, østtyske måde, men på den gennemarbejdede, omhyggelige jyske måde. Hvor tingene ikke vælter, når det blæser.

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Kontakt:

Lisbeth Sørresiig Alling

Grafisk designer og digital konceptudvikler

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 89
eller email: lisbeth@vizuall.dk

Vi vil gerne være på fornavn med dig

Vi er en lille samling af kloge og hårdtarbejdende folk. Når du er kunde hos Vizuall, så kender vi alle sammen dig og den opgave, vi skal løse for dig. Derfor kommer du altid til at tale med den, der ved mest om det, du har brug for hjælp til.

 

Vi tror ikke på hyldevarer og samlebåndsprodukter

Lad os være helt ærlige… Vi ved ikke, hvordan en ‘helt almindelig’ hjemmeside ser ud. For sådan nogle laver vi ikke. Vi har ingen hyldevarer på lager lige til at at skubbe ud til dig, for vi tror ikke på, det er den bedste løsning. Du har brug for noget, der passer til din virksomhed, dine kunder og jeres behov, og lige præcis dén løsning har vi til gengæld masser af erfaring med at udvikle. Alle vores kunder er unikke, og det er vores løsninger selvfølgelig også.

Skal vi OGSÅ hjælpe dig?