Google satser stort på lokale virksomheder

Google My Business

Google satser stort på lokale virksomheder. Drop telefonbogen – og bliv synlig på Google My Business.

Tendensen går i retning af, at forbrugerne i mindre grad anvender de trykte opslagsværker og i stedet søger efter lokale informationer på enten PC’en eller mobiltelefonen.

Tal viser, at mere end 59% af alle forbrugere anvender Google hver måned til at søge efter lokale virksomheder.

Ud af disse, er godt halvdelen fra mobile søgninger. Især mobile søgninger har været stærkt stigende de sidste par år og der forventes kun fremgang i de mobile søgninger.
Der er en voksende tendens til, at folk søger efter kontaktdata via google. De bevæger sig væk fra sites som Krak og dgs og går direkte på google, hvor de f.eks. søger på: “Vizuall Thisted Telefon“.

Google giver dig nu muligheden for, at du får registreret din virksomhed korrekt.

Med “Google My Business” giver de dig nu værktøjerne til at få dine virksomheds-data på google, således de er korrekte

Den helt store fordel er, at google giver dig mulighed for at komme højere op i søgningerne, nemt og uden de store investeringer.

Ved at udfylde “Google My Business” samt kræve retten til dit eget firma vil google have de data som er nødvendige for at placere dig rigtigt på landkortet, samt tillægge dig de rigtige søgeord.

Når søgeord og placering er korrekte kan dine kunder nemt finde oplysninger om dig på nettet, f.eks. åbningstider, kontaktoplysninger og rutevejledninger.

Via anmeldelser, gode billeder og videoklip kan du skille dig ud i forhold til konkurrenterne. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

 

Et godt råd er derfor:

Gå ind på My Business og opret din virksomhed – eller opdatér din tidligere Google+ side med de nye data. 

https://www.google.com/business/

 

Kontakt os for nærmere info, hvis nødvendigt 🙂

Team Vizuall

Vizuall.dk

 

Posted on juni 12, 2015 in SEO

Share the Story

About the Author

Med snart 15 års erfaring har jeg den rette baggrund for at hjælpe med alt lige fra valg af firmanavn og udarbejdelse af logo til visuel identitet, tryksager og digital design såsom eksempelvis websites. Jeg arbejder med præcision og omhu – og overlader ikke noget til tilfældighederne. Men samtidig er jeg også vant til deadlines – og ved, hvad det betyder for dig som kunde, at jeg kan holde en aftale.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top