MENU

Vahle og Je-Træ

Hos Vizuall udvikler vi responsive hjemmesider i Umbraco. Hjemmesiderne passer både til desktop, tablet og mobil.

 

KUNDERNE:

Vahle A/S og JE-TRÆ Facadedør har fået nye hjemmesider.
Begge virksomheder har samme ejer.

Vahle leverer indvendige døre til historisk og nutidig arkitektur. Om sig selv siger de: "Vi betragter døren som en vigtig arkitektonisk komponent. Vores tilgang følger den nordiske arkitekturtradition, hvor nytte, skønhed og holdbarhed er ligeværdige størrelser".

JE-Træ har gennem 45 år leveret eksklusive facadedøre og indgangspartier til kunder i Danmark og andre lande, der kræver gennemført design, tryghed og holdbarhed.

 

OPGAVEN:

Vizuall har udviklet disse hjemmesider i tæt samarbejde med Vahle og JE-TRÆ. Et af ønskerne til hjemmesiderne var et klassisk design med fokus på håndværket og produkterne.

 

LØSNINGEN:

Vahle A/S og JE-TRÆ har fået udviklet sine hjemmesider i Umbraco CMS, som gør det muligt på yderst fleksibel vis, at videreudvikle websitet i netop den retning de ønsker fremadrettet.

Websitet er et flot og klassisk "visitkort" der viser en række udvalgte projekter, som begge virksomheder har løst for flere spændende og kendte virksomheder.

 

VaHLE.dk

JETRAE.DK

 

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Mobilvisning af Vahle's hjemmeside Visning af Vahle's hjemmeside på en tablet Je-Træ har fået en hjemmeside der virker på mobilen - udviklet af Vizuall Visning af Je-Træs hjemmeside på en bærbar