MENU

KONCEPTUDVIKLING, VISUEL IDENTITET OG WEB FOR SMOVS

 

KUNDEN:

SMOVS Kød & Fisk er resultatet af et nyt koncept for det gamle Restaurant Kontra. Her er fokus på god og lige-ud-ad-landevejen mad med mørt kød, lækker fisk og sovs og kartofler. Her er SMOVS to-go menu, SMOVS Ad Libitum i hverdagene og SMOVS til børnene.

 

OPGAVEN:

Det gamle Kontra skulle gentænkes, og vi har stået for udvikling af et helt nyt koncept, inklusiv navngivning, madprofil, visuel identitet og web, samt research og analyse af målgruppe og konkurrenter. 

 

LØSNINGEN:

SMOVS Kød & Fisk blev resultatet af en gentænkning af Restaurant Kontra. Her er mad og vin til at gå til og til at betale. Thy har fået sin egen udgave af et bøfhus, hvor fisk dog er i lige så stor fokus. Maden krydser du af, menukortet er overskueligt og uden sniksnak, og der er tænkt på både take-away og børnemenuer.

Den visuelle identitet er maskulin og rustik. Simpel og moderne. Der er mulighed for et tilbagelænet farvevalg med den beige og sort/hvide base, ligesom der kan skrues op for udtrykket med de røde og blå farver - der i øvrigt symboliserer kød og fisk.

Restaurantsmovs.dk

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 50 93 53 95
eller email: ane@vizuall.dk