MENU

Jørsbygaard

brands er opbygget af en grafisk identitet, der bl.a. består af logo, font- og farvevalg

 

KUNDEN:

Jørsbygaard, som stammer fra 1917, er en familieejet gård beliggende ved Dråby Vig på Mors. Den ejes i dag af Kirsten og Erling, som opdrætter svin antibiotikafrit.

 

OPGAVEN:

Opgaven bestod i at udvikle en visuel identitet med et logo til gården. Dette skyldtes at Jørsbygaards kød fremover vil være at finde i Løvbjergs kølediske.

 

LØSNINGEN:

Den visuelle identitet udstråler traditioner og det gode landliv. Logoet er et traditionelt mærkat med årstal forenet med en moderne enkel skrifttype. Logoet gør opmærksom på sig selv, og signalerer at Jørsbygaard er en gård med en lang tradition, der holder fast i de gode værdier. Farverne i den nye visuelle identitet er støvede, og gengiver tonen på landet, som forbinder naturen og oplevelsen af landet.

Kontakt:

Her hos Vizuall er vi i øjenhøjde med vores kunder - og vi vil så gerne snakke med dig.

Kontakt mig på tlf.: 92 72 88 89
eller email: lisbeth@vizuall.dk

Grisene hos Jørsbygaard Vizuall har udviklet logo til Jørsbygaard Jørsbygaard fik design af visitkort hos Vizuall.dk Kirsten og Erling ejer Jørsbygaard Jørsbygaards logo har flere farvekombinationer dronebillede af Jørsbygaard Eksempel på tøjdekoration til Jørsbygaard - designet hos Vizuall.dk