MENU

Go' mad

Kvalitet over hele linjen. Go'mad fik hos Vizuall en komplet grafisk linje med tryksager, bildekoration, annoncer, skilte etc. 

 

KUNDEN:

De lokale købmænd i Spar-butikkerne Thisted, Koldby, Snedsted, Bedsted og Hvidbjerg har startet et koncept de kalder Go'Mad.

Go'Mad er dit lokale supermarked. Go'Mad tilbyder muligheden for at handle et stort udvalg af hjemmelavede ferskvarer fra egne slagter- og delikatesseafdelinger samt mad ud af huset.

Go'Mad er din garanti for både lokale råvarer fra Thy og Mors samt andre kvalitetsråvarer, solgt i din lokale Spar-butik.

 

OPGAVEN:

Opgaven lød på at udarbejde nyt logo og visuel identitet til Go'Mad, hvor ønsket til logoet var klart defineret. Det skulle emme af råvarer og kvalitet. Desuden skulle der udarbejdes en hjemmeside og et madpakke-system til Go'Madpak.nu

 

LØSNINGEN:

Vizuall har udarbejdet nyt logo og visuel identitet.

Logoet er udarbejdet med reference til det gode gamle mad-håndværk, de gamle dyder kombineret med det moderne supermarked.

Skrift- og farvevalg er nøje udvalgt, til at underbygge logoet og de følelser det skal vække hos køber.

Der er udarbejdet en komplet offline linje til Go'Mad, som indeholder tryksager, annoncer, bannere, klistermærker, bildekoration og skiltning.

Vizuall har også programmeret et nyt system til bestilling af madpakker på skoler og i virksomheder. Systemet hedder Go'Madpak - og kan benyttes af alle de skoler og virksomheder, der har en aftale med Go'Mad Spar-købmændene herom.

Systemet hedder go'madpak.

Besøg GoMadpak.nu

 

Desuden er der udarbejdet ny hjemmeside til Go'Mad Spar.

Sitet er bygget i det kendte Wordpress, og gør det nemt og hurtigt for kunden selv at ændre på sider og indhold løbende.

Besøg gomadspar.dk

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Vizuall har designet Go'Mad logoet Lokale varer hos Go'mad, der har fået ny identitet hos Vizuall.dk Vizuall har udviklet et system og hjemmeside for Go'Mad til at bestille madpakker Go'Mad's logo, som er designet hos Vizuall.dk, kan bruges i flere versioner Vizuall hjalp de lokale købmænd hos Go'Mad til at udvikle en ny visuel identitet Go'Mad fik designet bildekoration hos Vizuall.dk