MENU

Erling Jensen A/S

 

Kunden

Erling Jensen udfører professionel projektstyring af hoved- og totalentrepriser i hele Danmark fra deres base i Nykøbing på Mors. De har i omegnen af 70 års erfaring og er specialister i gennemførsel af projekter uden slinger i valsen, særligt inden for detailbyggeri, professionelt boligbyggeri, industri, forsyning og fødevarer.

 

OPGAVEN
Erling Jensen ønskede et digitalt løft af deres markedsføring og kommunikation, herunder en ny brandfortælling, en ny visuel identitet og en ny hjemmeside, der kunne positionere dem overfor kunderne og differentiere dem fra konkurrenterne i salgsprocesser og udbudsrunder.

LØSNINGEN
I Vizuall har vi forestået en proces fra definering af brandplatform og markedsposition til udfoldelse af ny visuel identitet og udvikling af en hjemmeside. Over hele linjen er der fokus på at understøtte Erling Jensens styrkeposition, som den rolige, tillidsvækkende og professionelle samarbejdspartner, der sikrer sund fornuft i byggeriet. Den nye hjemmeside giver blandt andet mulighed for at dykke ned i cases og referencer og derforuden har vi haft stort fokus på potentielle og kommende medarbejdere som målgruppe. Der er derfor gjort en del ud af at fremhæve Erling Jensen som arbejdsplads og kommende arbejdsgiver.

 

erlingjensen.dk

 

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk