MENU

Celfon

 

KUNDEN:

celfon leverer brugervenlig telefoni til erhvervslivet.
De er et landsdækkende teleselskab med rødder i Thy, som ved, at kunderne er forskellige. Derfor laver de skræddersyet telefoni – præcis til dig.

 

OPGAVEN:

celfon kom til Vizuall med et ønske om en ny hjemmeside. En hjemmeside der skulle være vedkommende, professionel, nem at navigere i samt ikke mindst – mobilvenlig!

 

LØSNINGEN:

For celfon var det meget vigtigt, at der blev skabt et brugervenligt system som kunne performe på alle platforme og især på mobiltelefonen. Derfor er websitet bygget op omkring metoden “mobile-first”.

For Vizuall var det vigtigt, at få skabt celfon en genkendende identitet. Vi udviklede blandt andet en farvegradient, med inspiration fra celfons nuværende farver. Gradienten bruges på nogle af celfons billeder, så man som kunde aldrig er i tvivl om, at det er celfon der er afsenderen.

“Hos celfon drømte vi om en ny og smart hjemmeside, som ikke bare skulle være magen til alle de andre hjemmesider. Vi ville gerne have en hjemmeside, som både fortalte hvem vi er, hvad vi laver og hvad vi tilbyder. Og det skulle være på et let tilgængeligt sprog, så vi nemt kan forklare, hvad vi kan tilbyde af telefoni til erhvervslivet. Men vores største ønske var at få en hjemmeside, som er let tilgængelig på mobiltelefoner.

Så udfordringer og ønsker havde vi nok af… og Vizuall tog fat på opgaven med stor interesse og professionalisme. Vizuall brugte meget energi og tid på at sætte sig ind i vores forretning, så de på bedste vis kunne få vist vores identitet på hjemmesiden. De har både arbejdet med tekster, spændende farver på billeder og flot opsætning på både pc og mobil.

Vi har altid oplevet venlige medarbejdere hos Vizuall, og vi har fået en hurtig og god service. Vi er meget tilfredse, og er stolte af vores nye hjemmeside.”

– Karina Dam Sørensen, celfon

 

celfon.dk

Kontakt:

Elisa Grauenkjær

Direktør og mediegrafiker

Kontakt mig på tlf.: 91 23 06 86
eller email: elisa@vizuall.dk

Vizuall har udviklet en mobilvenlig hjemmeside til celfon Karina fra celfon snakker med kunderne
Brug af farvegradient på celfon's billeder celfon's hjemmeside er udviklet efter princippet mobile first